Eva Čerešňáková

Dnes vám přinášíme žhavou Evu Čerešňákovou. Je to modelka, která kromě svého sexy těla používá k obživě také mozek…

Modelka Eva Čerešňáková při focení v listí

Sexy holka z Moravy

Eva Čerešňáková je úspěšná česká modelka, moderátorka a tlumočnice. Narodila se 14. července 1986 v Uherském Hradišti, kde také vyrůstala a vystudovala gymnázium.

Již na střední škole se poprvé začala prosazovat ve světě modelingu, v roce 2005 získala titul II. vicemiss středních škol ČR. Po maturitě se odstěhovala do Prahy, kde v současné době studuje Mezinárodní obchod na VŠE. Činností, kterým se věnuje, je ale mnohem víc…

Eva je chytrá a ve světě se neztratí

Modelka Eva Čerešňáková je nejen krásná, ale navíc i velmi inteligentní. Také díky tomu mohla v roce 2006 slavit titul Miss Academia ČR. Kromě focení a předvádění se ještě věnuje PR, navíc moderuje různé akce, což zvládne kromě češtiny i italsky, německy, španělsky a anglicky. Kdyby se z nějakého důvodu musela focení vzdát, o další práci se rozhodně bát nemusí.

Česká Miss a rozjezd kariéry

Co rok, to úspěch. Sexy a talentovaná Eva se v únoru 2007 stala v soutěži Česká Miss I. Českou vicemiss, což jí přineslo mnoho zajímavých nabídek. V současnosti je jednou z nejvytíženějších modelek a její tvary by rád svým objektivem zachytil leckterý fotograf.

Myslí i na ostatní

Kromě pracovních záležitostí se Eva rozhodla také podporovat dobrou věc. Ve spolupráci s Červeným křížem propaguje dárcovství krve. Sama Eva, společně s několika dalšími modelkami - Nikol Vykydalovou, Zuzanou Jandovou nebo Luckou Váchovou, krev pravidelně daruje. Stará se i o mediální podporu a zapojení více celebrit do projektu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies