Emma Watson

Celým jménem je Emma Charlotte Duerre a narodila se 15. dubna roku 1990 v Paříži (Francie). Její rodiče jsou právníci. Má mladšího brášku Alexe.

Emma Watson v měsíční září

 

Když měla 5 let, její rodiče se rozvedli a ona se tak musela s maminkou a bratrem přestěhovat do Oxfordshire. Její otec žije s přítelkyní, se kterou je od rozvodu až dodnes. Mají spolu 3 děti, tudíž má Emma 3 další sourozence, i když jsou nevlastní.

 

V sedmi letech se zúčastnila školní recitační soutěže a vyhrála tak svou první cenu. Když jí bylo 9 let, castingová agentura hledala ve všech anglických školách talentované děti. Chtěli je pak pozvat na konkurs do prvního filmu o Harrym Potterovi, na který šla i Emma. Šla na konkurs především kvůli kamarádům a také se domnívala, že to bude zábava. Emmu pak zavolali do kanceláře společně s Rupertem Grintem, kde jim sdělili, že získali role Rona a Hermiony.

 

Takže již v 10 letech natáčela Emma svůj první film - Harry Potter a Kámen mudrců. Měla v něm roli Hermiony Grangerové - chytrou a okouzlující čarodějku. Tento film byl první částí celé série filmů o Harrym. Filmy byly natočeny podle knih, které napsala J. K. Rowlingová. Emma později pracovala na dalších filmech v této oblíbené a úspěšné sérii - Harry Potter a Tajemná komnata, Harry Potter a Vězeň z Azkabanu, Harry Potter a Ohnivý pohár, Harry Potter a Fénixův řád a Harry Potter a Princ dvojí krve. A nesmíme zapomenout ani na poslední film, který byl rozdělen na dvě části Harry Potter a Relikvie smrti.

 

Po filmech s Harrym Pottrem její herecká kariéra ani zdaleka neskončila. Mohli jste ji vidět i ve filmu Baletní střevíčky (2007) nebo Příběh o Zoufálkovi (2008). Ve filmu Můj týden s Marilyn (2011) získala roli kostymérky Lucy a zahrála si i po boku Michelle Williams a Eddieho Redmaynea. V roce 2012 hrála ve filmu Ten, kdo stojí v koutě. O rok později hrála ve dvou filmech - Apokalypsa v Hollywoodu a Bling Ring: Jako Vipky. V roce 2014 přímo zazářila ve filmu Noe, kde získala nemalou roli dcery samotného Noema, kterého ztvárnil Russell Crowe.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies