Drew Barrymore

Drew se narodila 22. února roku 1975 v Culver City (Kalifornie, USA). Je to výjimečná herečka a také skvělá producentka a režisérka.

Drew Barrymore leží s podepřenou hlavou

 

Její dětství


Narodila se herci Johna Drew Barrymora Jr. a mamince Ildiko Jaid. Drew má tedy herectví v krvi. Dokonce i její prarodiče se živili jako herci. Začít hereckou kariéru není nijak těžké, zvlášť když máte tak slavného kmotra jako je Steven Sielberg. Již v 9 měsících získala roli v reklamě na psí jídlo s názvem “Puppy Choice”.


V televizním filmu “Suddenly Love” hrála, když měla teprve 2 roky. Jejím filmovým debutem se stal film “Altered States” (1980). Z Drew se díky jedné roli ve veleúspěšném filmu stala dětská celebrita. Tento film se jmenoval “E. T. - Mimozemšťan” a nerežíroval jej nikdo jiný než Steven Spielberg.


Kde jste ji ještě mohli zahlédnout?


Drew si zahrála ve spoustě filmů - Ohnivé oči, Kočičí oko, Spiknutí lásky, Zítra na shledanou, Skica smrti, Jedovatý břečťan, Waynův svět 2, Doppelganger, Pistolnice, Nepolíbená a v mnoha dalších úžasných filmech. Za zmínku určitě ještě stojí Batman navždy, Vřískot, Věčný příběh, Charlieho andílci 1,2, 50x a stále poprvé nebo Vyfič! a Už teď mi chybíš.


Zajímavá fakta

 

 

  • Drew musela už v 16 letech na plastiku. Měla problém se svými ňadry. A pokud se domníváte, že si je nechala zvětšit, pak jste na omylu. Byla totiž na svůj věk vyvinutější, než chtěla, a její prsa ji začala vadit. Takže to vyřešila po svém a nechala si je chirurgicky zmenšit.
  • V jedné scéně ve velmi úspěšném filmu Charlieho andílci padá Drew ze skály. A jak se tak kutálí, skončí u jednoho domu, ve kterém 2 malí kluci hrají videohry. Vybavili jste si tuto konkrétní scénu? No a teď si představte, že to byl stejný dům, ve kterém Drew zahájila svou hereckou kariéru. V tom domě totiž hrála malou Gertie ve filmu E. T. Mimozemšťan.
  • Sláva s sebou v některých případech přináší i špatné věci. O Drew se ví, že si umí užívat života a to mnohem víc, než jen plnými doušky. Bohužel si začala užívat nesprávných věcí už ve svých 9 letech. Pila alkohol, od 10 let si užívala trávu a ve 12 letech měla zkušenosti už i se šňupáním koksu. Sláva vás může ovlivnit i negativním způsobem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies