Samuraj.cz

Dopřejte jí smyslnou masáž

Rita Jaroszová

Používáte při sexu i masážní oleje či barvy na tělo? Překvapte svou přítelkyni. Nažhavte ji krásnou a dlouhou masáží. Jistě vám ji ráda oplatí. A taky bude mnohem lépe připravená na tu divokou a vášnivou jízdu, která bude následovat.

 

Pomocí uvolňující masáže umocníte prožitek z milování

 

Láskyplných doteků není nikdy dost. Ovšem někteří z nás se mnohem více soustředí jen na sexuální projevy a na dotekům se většinou vyhýbají, což je velká škoda. Pomocí doteků můžete vzájemně poznávat svá těla i to, jakou rozkoš jim to přináší. Masáž můžete provádět i na sucho, ale pokud chcete zažít intenzivnější masáž, vezměte si k tomu na pomoc olejíčky.

 

Můžete si zvolit olejíček vhodný na péči o kůži nebo existují i takové, které jsou přímo určené k erotickým hrátkám. Masážní oleje nejprve rozetřete ve svých dlaních a až poté je naneste na pokožku. Nanášejte je postupně na ty části těla, které budete masírovat. Určitě byste neměli roztírat olejíček rovnou na celé tělo.

 

Nesnažte se masáž uspěchat

 

Nechte partnerce dostatek času, aby se její pokožka prohřála, prokrvila a uvolnila. A pokud zvolíte olejíček s nějakou intenzivní vůní, můžete tím vyvolat i erotizující myšlenky. Občas můžete svýma rukama nenápadně zabruslit i do intimních míst a pak se jakoby nic vraťte opět k masáži zad. Partnerka bude doslova šílet vzrušením, kdy se dočká něčeho “víc”.

 

Nejprve byste se asi měli zaměřit na záda a především na šíje, do nichž se usazuje stres. Záda jsou pak bolestivě ztuhlá. Měňte nejen tlak, ale i samotný způsob masírování. Tření provádějte dlaněmi. Jemně klouzejte po kůži a snažte se do každého pohybu vložit celou váhu svého těla.

 

Hnětení svalů byste měli provádět pokrčenými prsty. Pak můžete olejíček roztírat bříšky prstů krouživými pohyby. Poté jemně promasírujte bedra, zadeček a dále pokračujte dle své fantazie. Jakmile se partnerka uvolní, požádejte ji, aby si lehla na záda a pokračujte opět od krku, přes bradavky a bříško pěkně dolů.

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.