Dopřejte jí smyslnou masáž

Používáte při sexu i masážní oleje či barvy na tělo? Překvapte svou přítelkyni. Nažhavte ji krásnou a dlouhou masáží. Jistě vám ji ráda oplatí. A taky bude mnohem lépe připravená na tu divokou a vášnivou jízdu, která bude následovat.

Dopřejte si navzájem smyslnou masáž

 

  • Pomocí uvolňující masáže umocníte prožitek z milování

 

Láskyplných doteků není nikdy dost. Ovšem někteří z nás se mnohem více soustředí jen na sexuální projevy a na dotekům se většinou vyhýbají, což je velká škoda. Pomocí doteků můžete vzájemně poznávat svá těla i to, jakou rozkoš jim to přináší. Masáž můžete provádět i na sucho, ale pokud chcete zažít intenzivnější masáž, vezměte si k tomu na pomoc olejíčky.

 

Můžete si zvolit olejíček vhodný na péči o kůži nebo existují i takové, které jsou přímo určené k erotickým hrátkám. Masážní oleje nejprve rozetřete ve svých dlaních a až poté je naneste na pokožku. Nanášejte je postupně na ty části těla, které budete masírovat. Určitě byste neměli roztírat olejíček rovnou na celé tělo.

 

  • Nesnažte se masáž uspěchat

 

Nechte partnerce dostatek času, aby se její pokožka prohřála, prokrvila a uvolnila. A pokud zvolíte olejíček s nějakou intenzivní vůní, můžete tím vyvolat i erotizující myšlenky. Občas můžete svýma rukama nenápadně zabruslit i do intimních míst a pak se jakoby nic vraťte opět k masáži zad. Partnerka bude doslova šílet vzrušením, kdy se dočká něčeho “víc”.

 

Nejprve byste se asi měli zaměřit na záda a především na šíje, do nichž se usazuje stres. Záda jsou pak bolestivě ztuhlá. Měňte nejen tlak, ale i samotný způsob masírování. Tření provádějte dlaněmi. Jemně klouzejte po kůži a snažte se do každého pohybu vložit celou váhu svého těla.

 

Hnětení svalů byste měli provádět pokrčenými prsty. Pak můžete olejíček roztírat bříšky prstů krouživými pohyby. Poté jemně promasírujte bedra, zadeček a dále pokračujte dle své fantazie. Jakmile se partnerka uvolní, požádejte ji, aby si lehla na záda a pokračujte opět od krku, přes bradavky a bříško pěkně dolů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies