Samuraj.cz

Do postele v sexy pyžamu!

Kateřina Řehořová

Pánové v čem uleháte do postele? Mnozí z vás pojem pyžamo ani neznají a nejraději se do peřin zavrtají jen tak. V těch vedrech je to možná příjemné, ale co třeba vyzkoušet saténové pyžamo? Nejen, že pěkně vypadá, ale také vás trochu ochladí a ženě se také bude zamlouvat. Pokud se vám pyžama přesto nezamlouvají, můžete nějaké slušivé pyžamko koupit své drahé polovičce.

Pyžamo pro bezstarostný spánek

Možná se vám to nezdá, ale pyžamo opravdu dokáže kvalitu spánku ovlivnit. V případě, že si na noc obléknete opravdu kvalitní pyžamo, budete se cítit jako v bavlnce a to by pak bylo, aby se člověk pořádně nevyspal. Pokud se spokojíte s pohodlím, navlékněte se do bavlněného pyžama, ale pokud máte v oblibě luxus, saténové pyžamo bude tou správnou volbou.

Samozřejmě není nikde řečeno, že se v létě budete potit v klasickém pyžamu s dlouhým rukávem a nohavicemi až na zem. Tohle je dávno pasé. Dnes si můžete vybrat, krátký či dlouhý rukáv a stejně je to také s nohavicemi. S klidným svědomím si můžete pořídit i pánskou noční košili.

  Něco pro ni

Tak tady bude výběr širší. Určitě jí nějakým sexy pyžamkem nebo noční košilkou uděláte radost a nejen jí, že Výběr je pouze na vás. Chete ji i v noci vidět zahalenou v luxusu Pak zvolte nějaký sexy saténový kousek, buď košilku s tenkými ramínky, rafinované šortky nebo jiné odvážné modely.

Jde vás spíše o pohodlí I tak si vyberete pěkné kousky a nemusí jít pouze o satén.

Zaručujeme, že ve vámi vybraném pyžamu bude vaše drahá polovička okouzlující a sexy. Pyžama kromě toho, že vynikají precizním stylem jsou také pohodlná a mají stylový design.

Dámská pyžama se mohou pochlubit pěkným zdobením a výšivkami. Těmito ozdobami se pánská pyžama netěší, ale možná by se některým mužům zamlouvala.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.