Dej si dávku a dostaneš výprask!

Dneska rozhodně nebude řeč a sadomasochistických praktikách, i když možná to k tomu nemá daleko. Bude řeč o léčbě závislosti na drogách a alkoholu. To koukáte co? Ale u nás se zatím neaplikuje. Pokud tedy máte problém nebo znáte někoho, kdo se závislostí bojuje, doporučte mu cestu na Sibiř, kde terapii výpraskem hojně a úspěšně používají. 

Lžička a injekční stříkačka

Drogy na lžičcePár ran bičem a vyplaví se endorfiny

Dostat se ze závislosti na drogách či alkoholu není jednoduchá věc, člověk musí opravdu chtít a ani tak nemá vyhráno. Páni doktoři ze Sibiře ovšem přišli s velice účinnou metodou léčby závislosti, jednoduše dostanete několik ran bičem přes záda a po pár bolestivých sezeních je závislost ta tam. Jak to, že výprask pomáhá? Během výprasku cítíte samozřejmě bolest, která stimuluje mozek k tvorbě endorfinů. Hormony štěstí, jak je známo způsobují pocity blahosti a euforie, takže časem zcela vytěsní nutnost užití dávky drog nebo láhev něčeho ostřejšího. Odborníci jsou za jedno v tom, že tato atypická metoda je rozhodně mnohem šetrnější než chemická léčba. Neládujete si tělo dalšími super chemikáliemi po kterých je vám stejně špatně, užijete si pár chvilek kruté bolesti, která se vlastně nakonec promění v agonii. Jediné riziko? Snad aby se z vás nakonec nestal závislák právě na sadomasochistických sexuálních praktikách, což zase není tak hrozné.

Bolest vzniklá při bičování prý v lidech zapaluje touhu po životě, což je v případě závislých osob žádoucí, protože se velice často potýkají s pokusy o sebevraždu a s psychickým onemocněním. Lepší je odnést si pár modřin. Akorát umíte si představit ty zaměstnance léčebny, kteří denně rozdají desítky ran bičem nebo rákoskou? Během jednoho „sezení“ rozdají i 60 ran.

S bolestí přijde i uvědomění

Od mladých narkomanů a narkomanek až po chlapy zralého věku závislých na alkoholu, celá tato skupina úspěšněAlkohol tuto drsnou odvykačku zvládla. První rány jsou prý hodně kruté a člověk si při nich nevidí do pusy, ale stojí za to. Člověk ze sebe všechno v průběhu výprasku vypustí, křičí, brečí, tiše trpí, až přijde stav, kdy se vám po celém těle rozlévá celkem příjemné teplo a začínají se vyplavovat hormony štěstí. S každých seřezáním se stav zlepšuje a narkoman i alkoholik si uvědomují, co si svou závislostí vlastně způsobili za potíže.

Přežiješ rány – vyhraješ!

Ano toto se říká, kdo přežije sibiřskou odvykačku, nad svou závislostí vyhrál. Určitě to ale nefunguje tak, že vás hned při nástupu zmlátí bičem do bezvědomí. Součástí výpraskové terapie je i důkladná psychoterapie a detoxikace. Opravdu to funguje, sibiřská klinika je stále obsazená a nejen závisláků z Ruska, cestu sem najdou i nešťastníci z USA.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy závodnice Olga Lounová
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies