Dara Rolins - sexy kráska s dokonalým tělem

Sexy zpěvačka s dokonalým tělem, přepychovým hlasem a velkým srdcem – tak taková je Dara Rolins. Přečtěte si více o této známé slovenské celebritě. Shlédněte také velkou fotogalerii Dary Rolins, kterou jsme si pro vás připravili.

Zpěvačka Dara Rolins zachycena na své propagační fotografii

Ze života Dary

Dara Rolins se narodila 7.12.1972 v Bratislavě. Již odmalička se věnovala zpěvu, chodila do sboru, později ji začal učit zpívat František Tugendliebl, který byl mezi hvězdami velmi oblíbený. Možná i proto má Dara tak krásný a propracovaný hlas.

Sexy styl Dary Rolins

Sexy styl Dary se zkrátka nedá přehlédnout. Mnoho z nás obdivuje její perfektně padnoucí a do posledního puntíku dotažené outfity. Dara ví, jak na módu, ráda se pěkně obléká a upravuje. Miluje trendy, ale ctí pravidlo, že navléknout na sebe vše, co je právě in, je spíš trapas než vkus.

Dara Rolins versus Simona Krainová

Simona byla s Darou velká kamarádka, ovšem nastal bod zlomu, když Dara nemohla snést Simonina bývalého přítele. Z velkých kamarádek se rázem staly sokyně. Po narození Dařiny dcery Laury se situace uklidnila. V současné době se dokonce zdá, že se ty dvě spolu zase začínají bavit.

Ze soukromí Dary…

Pánové, pokud byste měli o Daru zájem, máte smůlu. Je již dlouho zadaná, žije s frontmanem kapely Wohnout - Matějem Homolou, se kterým má také roční dceru Lauru. Laura Homolová přišla na svět císařským řezem 25. března 2008 v pražské krčské nemocnici.V médiích se sice šuškalo, že se Dara s Matějem rozešli, ale jak se s postupem času zjistilo, byla to zas jen mediální kauza. Údajně jsou ti dva spolu šťastní.

Hudba, mp3, fotky

Sáhodlouhým seznamem všech hudebních úspěchů Dary Vás trápit nebudeme. Pro potěšení můžete shlédnout její nejnovější videoklip, který naleznete pod článkem. Shlédněte také velkou fotogalerii Dary, kterou jsme si pro vás připravili.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies