Courtney Stodden – pěkně vykutálená šestnáctka

O Courtney jsme se dověděli někdy v květnu, kdy celý svět lapl po dechu, když se tohle blonďaté, afektované stvoření ocitlo před oltářem s Dougem Hutchisonem, bachařem ze Zelené míle. Jemu bylo 51, jí 16. Jenže lásce (k penězům) neporučíš, viď Courtney?

Fotografie ženy při reklamním focení

Ambiciózní Courtney

Courtney chce být zpěvačkou. To možná vysvětluje, proč si políčila na známého herce. Přece jen přes nějaké to provařené jméno se před kamery dostanete snadněji. A Courtney slavná být chce. První krok ke slávě udělala už ve 12, když se zapsala do modelingové agentury, a v 15 pokračovala účastí v soutěži Miss Ocean Shore WA. Vypadá to, že pokud jde o kariéru, brzy převálcuje i starouše Douga. Teď o sobě zase dala vědět – vyhodili ji z Facebooku. Prý je na ně moc sexy. Courtney a její management to vidí jako závist, chlapům se její stránky líbí a jejich zapšklé polovičky na ni žárlí. Tak je to. My ti to, Courtney, vymlouvat nebudeme.

Naivní šestnáctka?

Při sledování jejích fotek se neubráníte dojmu, že tahleta škole sotva odrostlá dívenka pózuje jak vysloužilá kurtizána. Při pohledu na její vyvinutý a vyprsený hrudník a tunu makeupu se do mysli vkrádají pochybnosti o jejím věku. I sami Američané jsou v tomhle skeptičtí. Na druhou stranu v Americe, zemi neomezených možností, není trocha toho silikonu problém už od puberty, (všeho) schopný chirurg se vždycky najde.

Soulad těla a ducha

Teď se podíváme na zoubek Dougovi. Rozhodně to není žádný zelenáč, zřejmě bude i starší než tchán. Těžko říct, jestli opravdu čeká, že ho za pár let bude jeho obětavá ženuška tlačit na vozíku a balit do teplého plédu. Doufejme, že mu zbude aspoň na domov důchodců. Ale abychom jenom neplivali jedovatou slinu: Možná je nespojuje jen tělesno (Doug je v posteli hotový tygr, tvrdí mladičká novomanželka), ale i duchovní zájmy – hudba Justina Biebera, výprodeje kabelek a návštěvy solárka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies