Co si na sebe ženské napatlají, aby vypadaly alespoň trochu dobře

Taky už jste zažili, že do koupelny vlezlo zplihlé, zelené, více méně chlupaté stvoření ženského pohlaví a ven vyplula výstavní kočka? Tak tenhle zázrak mají na svědomí šminky a kosmetika vůbec. Je sice fakt, že to leze do peněz, na druhou stranu se ale (občas) můžete svou drahou také pochlubit.

Žena upravující si svůj make-up

Pleťová maska: je libo zelenou, hnědou nebo fialovou?

Už jste na obličeji své partnerky viděli cokoli: plátky okurek, podivnou nazelenalou hmotu (údajně bahno z Mrtvého moře nebo rozmačkané avokádo), našlehaný jogurt s medem… To si ještě můžete gratulovat. To jsou totiž pořád ty levnější varianty. A upřímně řečeno, máte doma aspoň změnu. Může být i hůř. Existují pleťové masky, které stojí tolik, co láhev vašeho dobrého parťáka Jacka Danielse. A nejhorší je, že výsledek je srovnatelný s už zmíněnýma okurkama nebo jogurtem.

Hygiena ženy od A do Z

Žena udělá i z obyčejného sprchování, které rozumnému chlapovi zabere 5 minut, obřad.

Odmaluje se (pleťové mléko zvlášť na oči, zvlášť na obličej, pleťová voda). Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky. Nanese pleťovou masku. Mezitím se osprchuje (použije zvlášť žínku na obličej, ruce, nohy, houbu, širší houbu a pemzu). Oholí si podpaždí a nohy. Smyje pleťovou masku. Umyje si vlasy zázvorovým šampónem obohaceným o čtyři vitamíny. Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. Dá si do vlasů višňovo-mátový kondicionér s výtažkem z čajovníku. Počká pár minut (mezitím se vydrbe masážní žínkou) a spláchne kondicionér. Vyleze z vany, utře se ručníkem velikosti menšího státu a namaže si obličej krémem – použije oční a podle denní doby denní nebo noční krém. Pak nanese tělové mléko, krém na ruce a na chodidla.

Výsledné dílo korunuje cákancem deodorantu. Celé to nezabere ani půldruhé hodiny.

Přesun k toaletnímu stolku

Večer následuje přesun do postele, ráno k toaletnímu stolku. Tady pak dílo pokračuje: krém na zmenšení pórů, makeup, korektor (zvlášť na vřídky a zvlášť na kruhy pod očima), pudr. Tužka na oči, oční linky, oční stíny, maskara. Tvářenka, konturovací tužka na rty, rtěnka, lesk na rty. To nepočítáme lak na nehty a další serepetičky kolem manikúry a pedikúry. A nezapomenout na parfém – čím mrňavější flaštička, tím dražší.

Útok na peněženku

A kolik že ta sranda stojí? Zkusme vzít zlatý cenový střed, třeba kosmetiku Avon:

Krém denní cca 450 Kč, make-up omlazující (jak jinak) cca 290, omlazující pudr 390, lahvička voňavky 300 - 850, řasenka 150.

A přitvrdíme:

U Diora pořídíte levnější krém kolem 1200 Kč, řasenku za 800, makeup za tisícovku.

A výsledný efekt?

Pokud máte pocit, že to jsou jenom vyhozené peníze, a uniká vám rozdíl mezi Indulonou a krémem s antioxidanty a peptidy, najděte si na netu fotky dvou nenamalovaných perel českého šoubyznysu, Agáty H. a Dominiky M. Garantujeme, že po tomhle zážitku sami a dobrovolně vysolíte půl výplaty za kosmetiku pro vaši drahou. Jestli ne, tak

  • jste masochista
  • potřebujete vystřízlivět
  • jste Agáta H. nebo Dominika M.

Dobrá rada nad zlato

A existuje přece jenom nějaký návod, jak ušetřit za ženské šminky? To víte že jo! Bratrsky se o něj podělíme:

  • Zkuste chodit s chlapem
  • Přesvědčte svou partnerku, že jí fantasticky sekne burka (hábit afghánských žen zahalující celé tělo včetně obličeje s malou mřížkou na oči, pozn. autora)
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies