Chrysler 300C eco style

Nový Chrysler 300C eco style zaujme elegantním designem, výkonem a interiérem šetrným vůči přírodě. Ostatně, přesvědčit se o tom můžete sami v našem dnešním článku, jehož součástí je i bohatá fotogalerie.

Automobil Chrysler 300C eco style a jeho boční pohled

Stylový design pod taktovkou Chrystleru

Novinka, jenž se představila na ženevském autosalónu, nese označení Chrystler 300 C eco style. Jak je z jejího názvu patrné, bude se jednat o ekologicky šetrnou řadu, navíc v limitované edici. Vanilková vnější barva s černou střechou, unikátní cínové akcenty a velké 20-ti litá palcová kola, dodávají vozu elegantní vzhled. Použité barvy jsou vodou ředitelné.

Chrysler 300C eco style - co ukrývá pod kapotou?

Pod kapotou nového Chrystleru 300C nalezneme 5,7 litru HEMI motor o výkonu 360 koní (268kW) s točivým momentem 527 Nm a se systémem vypínání válců (MDS - Multi-displacement System). Tento systém je schopen v okamžicích, kdy postačí nižší výkon, přepnout motor z osmiválce na čtyřválec. Kombinovaná spotřeba údajně činní 9,5 l na 100 km. O přenášení výkonu na kola by se měla postarat automatická šestistupňová nebo sedmistupňová převodovka.

Ekologický interiér - v hlavní roli bambus, juta a recyklovaný semiš

Nový Chrystler je díky použitým materiálům také o krok blíž k přírodě. V interiéru je použit bambus, přesněji k výplni dveří a k oživení palubní desky. Také koberce jsou vyrobeny z recyklované juty. Interiéru vozu dominují recyklované ultra-semiš sedadla, které jsou měkké na dotek a navíc trvanlivé.

Zajímá Vás cena?

Koncept nového Chrysleru 300C eco style byl představen na letošním autosalónu v Ženevě. Jeho výrobce se doposud nezmínil o tom, kdy se začne vůz vyrábět. Jisté ovšem je, že se bude jednat o limitovanou edici. Také cena nebyla doposud zveřejněna. Nechme se tedy překvapit, kdy a za kolik se začne tento krasavec prodávat.

Shlédněte bohatou fotogalerii nového Chrysleru 300C eco style, kterou naleznete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies