Chcete více sexu? Buďte parchant

Pokud vám ženy zrovna nepadají k nohám a už vás nebaví být jen platonickým kamarádem do deště (kde vás nechá stát namísto pozvání „nahoru“), možná byste měli trochu přehodnotit svůj dosavadní přístup. Jak řekl Einstein, opakovat stejnou věc a doufat v jiný výsledek je podstatou šílenství – jestli povídání si, naslouchání, podpora, zdvořilost, šlechetnost, čestnost, poctivost, upřímnost, ohleduplnost a kdoví co všechno ještě nezabírají, vemte rozum do hrsti a staňte se postelovým padouchem!

Fotografie, kde parodují Hitlera

Ďáblovi žádná neodolá

Zdroj: ilovewerevolves.comZásadní je pěstovat si vlastnosti takzvané „temné triády“ – narcisismus, psychotické sklony a machiavelistické manipulátorství. Proč Narcis působí silně, rozhodně a sebevědomě, a vždycky si rázně řekne o to, co chce. To ženu pokaždé ohromí, i když může tvrdit, že se jí to nelíbí a že tím pohrdá a kdesi cosi (ale to jsou jenom kecy). Psychotik je zase nepředvídatelný a nebezpečný, a tím pádem zajímavý a vzrušující. Když může ženská každou chvíli dostat po hubě, věnuje totiž chlapovi mnohem víc pozornosti a nabyde vůči němu respekt. Manipulátoři pak získávají obrovskou taktickou výhodu tím, že se neštítí přesvědčivě se z čehokoli vylhat nebo nenápadně a podle odstranit veškerou konkurenci. Kombinace těchhle tří skupin vlastností je pak zaručeným kouzlem neodolatelnosti, což je důvod, proč jsou nadpřirození zlosyni v příbězích vždycky schopní dostat kohokoli, po kom zatouží – chovají se jako mistři světa, rádi ženám ubližují (hlavně při sexu, to je velké plus) a lžou a likvidují jedna báseň. Viz jistá současná epidemie porna pro náctileté pubošky s upíry a vlkodlaky, co všude pobíhají bez triček.

 

Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán

Zdroj: myspace.com/bmalesia

Ale čím to je, že špatné vlastnosti jsou na chlapovi tak přitažlivé a dobré vlastnosti se pořád proti chlapovi obrací Kdybyste brali vážně všechno, co ženy vykládají, pak byste museli dojít k přesvědčení, že ideální mužský nepije, nekouří, ženy nebije, je upřímný, skromný, citlivý, zodpovědný, a tak dále a tak podobně. O takových chlapech si ale ženský tajně ve skrytu duše myslí, že jsou to skautíci, mormoni, ňoumové nebo nedejbože rovnou jeptišky (ano, tak mě už holka opravdu nazvala; za to, že jsem na ni byl hodnej a nemachroval jsem). Když bude ženská alespoň trochu upřímná, pak se přizná k tomu, že jí přitahujou chlapi co jsou hezcí a/nebo prachatí. To ovšem vůbec nevysvětluje, proč tolik nádherných holek skončí s drobnýma kriminálníkama, feťákama, násilníkama a jinýma otrapama. Z hodnýho a správnýho kluka si žena raději udělá „nejlepčího kamaráda“ než milence jednoduše proto, že ji nerajcuje. Kdyby ten nejlepčí kamarád měl hodně peněz, byl to krasavec nebo byl slavný, tak si ho třeba z pohodlnosti i vezme, ale potom ho stejně bude podvádět s grázlama. Je potřeba chápat jednu věc – žena není o nic ctnostnější tvor než muž.

 

Ženu Za každou cenu!

Zdroj: blingcheese.comVšechno ale něco stojí. Jako zloduch budete mít pravděpodobně mnohem víc kvalitního sexu než za použití jakékoli jiné strategie, ale na nějaké přátelství nebo lásku nejspíš můžete zapomenout (pokud tedy vaše vyvolená nebude stejně zlá a zkažená jako vy, ale to má zase jiná úskalí). Jestli jste v jádru pan Hyde, pak asi opravdu nemá smysl se nějak přetvařovat – jednoduše si berte, co chcete, a budete navýsost spokojený. Pokud ale prostě jste v jádru dobrý člověk, raději se rychle naučte nezávislosti a schopnosti rozeznat, která holka vám za to stojí a která si vás nezaslouží. Nebo se rovnou dejte na kněze. Ne že by bylo nemožné najít ženu, kterou přitahuje to, co je na muži dobré, a která má dost síly vůle a zdravého rozumu na to, aby se dokázala rozhodnout pro to, co je správné. Ale raději se na to nespoléhejte, protože to byste se potom taky nemuseli dočkat nikdy. Člověk je sice tvor schopný spolupráce v obrovském měřítku a také nezměrného altruismu, ale sex je bohužel krajně sobecká záležitost. A především: sex je boj, ve kterém jsou všechny podpásovky dovoleny. Záleží jen na tom výsledku – dál se předají jen geny toho, kdo „zaboduje“. Co na to říct – matka příroda je někdy pěkná děvka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies