Chcete se ženám líbit? Tohle rozhodně nenoste!

Spousta mužů si obléká to, co jim ráno přijde pod ruku. A bohužel většina toho co nosí, nevypadá hezky. Jaké chyby dělají muži v oblékání? Co ženám na svých protějšcích vadí?

Snímek zachycující potícího se muže

 

Batoh k obleku

 

Zkazíte tím zbytečně dojem elegána. Místo batohu si zkuste pořídit spíše koženou tašku. Můžete ji nosit v ruce či přes rameno. Jen se vyvarujte nošení křížem. Pokud si popruh dáte kolem těla, tak se vám pomačká oblek.

 

Ledvinka

 

Těm už dávno odzvonilo. Navíc ani nevypadají nijak hezky. Raději si pořiďte koženou tašku třeba přes rameno. Budete vypadat ležérně elegantní.

 

Příliš mnoho vzorů a barev

 

Pokud si obléknete jednu část oblečení, která je výrazně barevná, tak k ní už jen dolaďujte jemnější odstíny či barvy, které nebudou rušit celkový vzhled. Jestliže rád nosíte kostkovanou košili, vezměte si k ní raději kalhoty v jedné barvě. V žádném případě už nekombinujte s dalšími vzory.

 

Vybledlé či popraskané nápisy na tričku

 

Chápeme, že to tričko je vaše oblíbené a že se s ním ještě nechcete rozloučit. Ale bohužel je to nutné.

 

Špatná délka kalhot či rukávů

 

Příliš dlouhé kalhoty si časem sešlapete. A takto zničenými či zašpiněnými okraji žádnou ženu nezaujmete. Budete na ni působit zanedbaným dojmem. A to přece nechcete. Jestli máte delší rukávy, vzbudíte tím u žen dojem, že nosíte oblečení po tátovi.

 

Skvrny na oblečení (od jídla, potu, …)

 

Samozřejmě, že se to občas stane každému, ale měli bychom dbát na čistotu svého oblečení. Pokud vás trápí časté skvrny od potu, možná vám nevyhovuje materiál trička či košile. Jestliže se zašpiníte od jídla nebo nápoje, tak si pro všechny případy můžete vzít do práce jedno záložní tričko či košili.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies