Chceš nového Volkswagena? Tak hraj!

Co říkáte na to, že by vám do klína spadlo nové, pěkné autíčko? A co kdyby to byl Wolkswagen Up! Máme pro vás info o super soutěži, se kterou aouto můžete vzhrát a třeba ho schovat jako dárek pro ženu po stromeček.

Propagační leták k osobnímu automobilu

Vyhraj auto!Najdi svůj Volkswagen Up!

Jde o soutěž na Facebooku v soutěžní aplikaci Czech it up! Každý den se v aplikaci objeví nová fotka možná už vašeho autíčka Volkswagen Up!, který je vyfotografován kdekoli v České republice. Vaším úkolem je na slepé mapě co nejpřesněji určit místo, kde se vozítko na této fotografii nachází. Celkem máte možnost vložit 30 tipů. Vůz získá hráč s největším počtem bodů získaných za nejpřesnější tipy. Sbírat můžete i další body, napříhklad za odpovědi v kvízu, nebo za návštěvu prodejce Volkswagen.

Trocha oficialit

Volkswagen spouští soutěž „Czech it up!“ na Facebooku

Praha, 28. září 2012 – Fanoušci facebookové stránky Volkswagen Česká republika mohou vyhrát nový Volkswagen up! a další atraktivní ceny.

Kdo hledá najdeOd pátku 14. 9. 2012 do soboty 13. 10. 2012 bude na facebookovém profilu Volkswagen Česká republika probíhat soutěž „Czech it up!“. V hlavní roli Malý Volkswagen up!, který je i hlavní výhrou. Druhý v pořadí bude mít up! k dispozici na jeden měsíc, pomyslnou bronzovou medailí je zapůjčení up!u na dva týdny. Na soutěžící, kteří skončí na 4. až 30. místě, čekají dárky z nabídky Volkswagen Lifestyle.

Každý den se v aplikaci objeví fotografie vozu Volkswagen up! pořízená někde na území České republiky. Úkol pro soutěžící spočívá v co nejpřesnějším označení místa, kde byl vůz nafocen, na slepé mapě ČR. Další bonusové body lze získat za správné odpovědi na tipovací otázky a za vložení speciálního kódu, který bude umístěn ve vystavených vozech Volkswagen up! u prodejců Volkswagen v České republice. Vítězem se stane ten, kdo nasbírá nejvíc bodů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies