Buďte originální s dřevěnými doplňky

Dřevěné kousky vám dodají nový, neobyčejný vzhled. Jsou originálním doplňkem, který je navíc i šetrný k přírodě. Pokud tedy milujete dřevo v jakékoliv podobě, pak to pro vás bude neocenitelná investice.

Dřevěné hodinky

Dřevěné ozdoby (korálky, náramky, náušnice) jsou nabízeny na trhu již delší dobu. Ale my máme na mysli dřevěné sluneční brýle, hodinky, vizitkovníky, manžetové knoflíčky, zrcátka, peněženky, kravaty a spoustu dalších. Můžete si pořídit i dřevěný diář nebo se můžete projet na dřevěném kole. Většina dřevěných doplňků je z obnovitelných zdrojů a každý kousek má i svou filozofii.

Dřevěné kravaty a motýlci

Někteří muži nemají kravaty příliš v lásce a raději se jim vyhýbají, pokud to jde. Avšak někdy je kravata součástí pracovního oděvu, takže pak není zbytí a člověk si ji musí chtě nechtě obléci. S dřevěnou kravatou či motýlkem však neuděláte chybu. Je to originální a stylový kousek. Tyto dřevěné doplňky jsou natolik výrazné, že si k nim můžete dovolit obléct jednoduché elegantní či ležérnější oblečení. Pokud jste ten typ, který miluje pozornost, pak s dřevěnou kravatou určitě zazáříte.

Dřevěné kolo

Můžete se projet i na dřevěném kole. K jeho výrobě používají akátové dřevo, ze kterého se byly v minulosti vyráběny luky či loukoťová kola. Dřevěné kolo má spoustu výhod. Design ze dřeva je nadčasový, dřevo je šetrné k přírodě a mnohem lépe pohltí každý náraz.

Dřevěné hodinky

Některým z vás už v dnešní moderní době připadá zcela zbytečné, abyste nosili hodinky. Na co byste je potřebovali, když máte mobilní telefon, který má kromě ukazování času spoustu dalších zábavných funkcí. Avšak pro někoho jsou hodinky vysoce ceněným a elegantním doplňkem, bez kterých nevychází ven.

 

Jestli patříte do této skupiny nadšenců a příznivců hodinek, máme pro vás skvělou zprávu. Vyrábějí se již i ze dřeva. Možná to nevíte, ale některé dřevěné hodinky jsou voděodolné, takže je nemusíte nikdy sundávat. Jejich další výhodou je hmotnost. Váží necelých 60 g.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies