Boxovací pytel – domácí fitness

Proč zbytečně ztácet čas i peníze návštevou posilovny a jiných mučících podniků. Přemýšleli jste někdy o pořízení boxovacího pytle přímo domů? Vůbec to není blbost, právě naopak!

Fotografie boxerské rukavice

Získejte fyzičkuboxovací pytel

Není nutné uběhnout několik kilometrů denně, nebo se po práci ještě odrovnat na kole, aby vaše fyzička byla naprosto dokonalá, ikdyž pro některé je to způsob relaxace. Zkuste si pořídit boxovací pytel přímo domů, opravdu to není špatný nápad. Rozhodně budete boxovací pytel využívat mnohem více, než rotoped nebo nějaké běhátko, které si pro vytvarování postavy pořídila manželka. Všechny tyto zázračné přístoje určitě nakonec plní funkci věšáku na oblečení. Tohle u boxovacího pytle nehrozí. Baz námahy to určitě nepůjde, ale zase to nebude až tak obtížné. Ruku na srdce, každý z nás občas příjde domů s takovou náladou, že by do něčeho praštil a s tímto vám boxovací pytel pomůže. Po příchodu z práce se do něj můžete pustit a pěkně ho zničit!

Jak vybírat

Boxovací pytel je součástí tréninku každého bojového sportu, ale snadno dostane do kondice každého z nás. Pro chlapy je to celkem dobrý způsob jak doladit fyzičku a přijít ke svalům, ani moc peněz to nebude stát. Jaký boxovací pytel si vybrat Pokud nejste expert přes bojové sporty, výběr až tolik hrotit nemůsíte. Hlavně, aby boxovací pytel chránil při nárazu vaše klouby. Jinak by měl být boxovací pytel samozřejmě extrémně pevný a posviťte si na profesionální zpracování švů.

Boxovací trenažér

Pokud vám to prostor dovolí, sáhněte po boxovacím trenažéru. Kvalitně zpracovaný boxovací trenažér je vybaven základnou, která se plní vodou nebo pískem kvůli stabilitě. Tím pádem ovšem bude těžsí než boxovací pytel a manipulace už nebude tak jednoduchá. Boxovací trenažér také šetří vaše klouby při úderu, protože se po zásahu mírně naklání.

Nezamlouvá se vám boxovací pytel ani boxovací trenanžér V tom případě vás možná osloví boxovací figurína, kterou si lze vybrat podle její výšky. Boxovací figurína při zásahu reaguje, jako by byl zasažen reálný cíl.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies