Samuraj.cz

Bizarní sexuální úchylky

Rita Jaroszová

Člověka může vzrušit téměř cokoliv. Určitě jste už někdy zaslechli o sadismu, masochismu, pedofilii, voyerismu či zoofilii. Říká vám ale něco akrotomofilie či antropofagie? Pokud ne, vysvětlíme vám, o co při nich jde.

 

Ablutofilie, Ablutomanie - fetiš na sex ve sprše

 

U této úchylky jde především o pohlavní vzrušení z horké sprchy či koupele. Možná si říkáte, že tento fetiš máte taky, protože milujete sex ve sprše. Ale nenechte se zmást. Mezi oblibou sexu ve sprše a touto úchylkou je velký rozdíl. Podle čeho poznáte, že trpíte ablutofilií? Takoví lidé se nemohou bez horké sprchy či koupele vzrušit či dokonce vyvrcholit.

 

Akrotomofilie

 

Lidé s touto úchylkou mají zájem o lidi, kteří mají amputované končetiny. Sexuálně se vzruší při pohledu na samotný pahýl či protézu amputované končetiny. Někteří dokonce předstírají, že mají amputované končetiny a to tak, že si svážou nohy či ruce. Někdy to dojde tak daleko, že silněji narušený jedinec začne toužit po vlastní amputaci, aby měl také zahojený pahýl.

 

Algolagnie - vzrušení z bolesti

 

Lidé trpící algolagnií milují bolest při sexu. Ať už touží po jejím způsobování či zažívání. Aktivní algolagnie je lehčí verze sadismu, kdežto pasivní algolagnie je lehčí formou masochismu. V případě sadismu toužíte po trýznění partnera a v opačném případě chcete příjimat bolest.

 

Amaurofilie - fetiš na sex se slepými lidmi

 

Amaurofilie není doslova sexuální úchylkou. Je to spíš určitá odlišnost, kdy někteří touží po slepém či slabozrakém partnerovi. Pokud dáváte přednost sexu s osobou, která má zavázané oči páskou, pak se tu řadíte také.

 

Antropofagie

 

Tento název pochází z řečtiny. Jde o spojení slov anthropos (člověk) a phagein (jíst), což tedy znamená lidojedství ze sexuálního motivu. Takoví lidé se vzruší při pojídání mrtvoly, vlastního těla nebo zavražděné oběti. Tahle úchylka je nejen nechutná, ale přímo děsivá.

 

Hodnocení: 2.7

Počet: 3

Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.