Bizarní sexuální úchylky

Člověka může vzrušit téměř cokoliv. Určitě jste už někdy zaslechli o sadismu, masochismu, pedofilii, voyerismu či zoofilii. Říká vám ale něco akrotomofilie či antropofagie? Pokud ne, vysvětlíme vám, o co při nich jde.

dívka v dešti

 

Ablutofilie, Ablutomanie - fetiš na sex ve sprše

 

U této úchylky jde především o pohlavní vzrušení z horké sprchy či koupele. Možná si říkáte, že tento fetiš máte taky, protože milujete sex ve sprše. Ale nenechte se zmást. Mezi oblibou sexu ve sprše a touto úchylkou je velký rozdíl. Podle čeho poznáte, že trpíte ablutofilií? Takoví lidé se nemohou bez horké sprchy či koupele vzrušit či dokonce vyvrcholit.

 

Akrotomofilie

 

Lidé s touto úchylkou mají zájem o lidi, kteří mají amputované končetiny. Sexuálně se vzruší při pohledu na samotný pahýl či protézu amputované končetiny. Někteří dokonce předstírají, že mají amputované končetiny a to tak, že si svážou nohy či ruce. Někdy to dojde tak daleko, že silněji narušený jedinec začne toužit po vlastní amputaci, aby měl také zahojený pahýl.

 

Algolagnie - vzrušení z bolesti

 

Lidé trpící algolagnií milují bolest při sexu. Ať už touží po jejím způsobování či zažívání. Aktivní algolagnie je lehčí verze sadismu, kdežto pasivní algolagnie je lehčí formou masochismu. V případě sadismu toužíte po trýznění partnera a v opačném případě chcete příjimat bolest.

 

Amaurofilie - fetiš na sex se slepými lidmi

 

Amaurofilie není doslova sexuální úchylkou. Je to spíš určitá odlišnost, kdy někteří touží po slepém či slabozrakém partnerovi. Pokud dáváte přednost sexu s osobou, která má zavázané oči páskou, pak se tu řadíte také.

 

Antropofagie

 

Tento název pochází z řečtiny. Jde o spojení slov anthropos (člověk) a phagein (jíst), což tedy znamená lidojedství ze sexuálního motivu. Takoví lidé se vzruší při pojídání mrtvoly, vlastního těla nebo zavražděné oběti. Tahle úchylka je nejen nechutná, ale přímo děsivá.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies