Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne je novou vlajkovou lodí automobilky Bentley, což dává najevo jak svým vzhledem a výkonem, tak také výbavou a cenou. Přečtěte si o tomto devítimiliónovém krasavci více informací.

Pohled na automobil značky Bentley Mulsanne

Stylový design Bentley Mulsanne

Tento 5,5 metrů dlouhý automobil vážící 2,6 tuny nese název Bentley Mulsanne. Vozu dominují kvalitní materiály, barvu laku si může zákazník zvolit podle svého gusta. V nabídce je více než 115 barevných odstínů. Standardně bude Bentley Mulsanne stát na 20-ti palcových kolech s pneumatikami 265/45 ZR 20, za příplatek budou k dispozici 21 palcová kola obutá do pneumatik 265/40 ZR 21. Nápravy jsou od sebe vzdáleny 3266 milimetrů. Rozchod předních kol je 1605 milimetrů a zadních 1651 milimetrů.

Co ukrývá pod kapotou?

Pod kapotou Bentley Mulsanne nalezneme ručně montovaný osmiválec se zdvihovým objemem 6,7 litru (je vybaven variabilním časováním ventilů a odpojováním válců). Motor produkuje největší výkon 500 koní (377 kW) a maximální točivý moment 1000 Nm. O přenos výkonu na kola se stará osmistupňová automatická převodovka. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. se odehraje během 5,3 sekund. Nejvyšší rychlost Mulsanne činí 296 km/hod. Spotřeba paliva dosahuje 16,9 litrů na 100 kilometrů.

Luxusní interiér pod taktovkou Bentley

V interiéru nalezneme pouze kvalitní, ručně vyrobené materiály. Na luxusních materiálech, jako je kůže, leštěné dřevo a nerezová ocel brightware, se rozhodně u tohoto vozu nešetřilo. Zákazník si může vybrat z více než dvou desítek druhů koberců a koženého čalounění a z více než sta barevných odstínů.

Pro zajímavost:

Interiér vyžaduje přesnou a zdlouhavou montáž, který činní cca 170 hodin ruční práce.

Součástí standardní výbavy je multimediální systém s 40 GB pevným diskem, satelitní navigace, audio/video, hands-free a Bluetooth. Ve středu palubní desky je ukryta 8-mi palcová obrazovka. Po celém interiéru je rozmístěno 14 reproduktorů. Za příplatek si může zákazník nechat do vozu nainstalovat audio systém s výkonem 2200 wattů a 20 reproduktory.

Dostupnost a cena

Bentley Mulsanne byl oficiálně představen na automobilové přehlídce Concours D'Elegance Pebble Brach v Kalifornii. Vůz se začal vyrábět letos na jaře. Zájemci za něj zaplatí cenu pohybující se okolo devíti miliónů korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies