Barbora Seidlová

I ve vodách českého herectví lze narazit na krásnou, mladou rybku. Talentovaná Barbora Seidlová je známá nejen pro svou hezkou tvářičku, ale mezi herci také kvůli svému netradičnímu pohledu na život.

Česká herečka Barbora Seidlová na své propagační fotografii

Proč zrovna herectví?

Barbora Seidlová se narodila 23. května 1981 ve vinařském městečku Mikulov na jižní Moravě. Vystudovala obor činoherní herectví na brněnské konzervatoři, poté se ještě dala na studium na pražské DAMU.

Jako malá se Barbora chtěla stát spíše baletkou, ale když jednou přišla na hodinu, kde stál přísný pán a obuškem se nestyděl plácnout děti, které nezvedly nohu dostatečně vysoko, sen raději vyměnila za herectví. Na tanec přesto nezanevřela a vyzkoušela jich hned několik – flamengo, jazz dance, historický tanec a mnoho dalších.

Barbora Seidlová – Bolero, Bobule a další

První roli získala Bára již ve svých patnácti letech - byla obsazena do hlavní role filmu Lotrando a Zubejda a prokázala svůj nesporný talent. Další role se pak jen hrnuly – filmové i divadelní. V paměti diváků se ale nejvíce usadila díky televiznímu seriálu Místo nahoře, filmům Snowborďáci nebo Bolero. V roce 2004 si Barbora Seidlová zahrála ve filmu Bobule, k němuž se nedávno natáčel druhý díl.

Barbora našla své místo v životě

Bára přiznává, že roli Martiny Lukešové v seriálu Místo nahoře přijala kvůli režisérovi Karlu Smyczkovi, který ji nabídl úplně první roli a se kterým je prý doslova pohádková spolupráce. Zatímco jiní režiséři chtějí mít scénář striktně daný, Smyczek nebyl proti malým změnám. Proto se také dalších dílů, které se točily s jiným režisérem, nezúčastnila. V současné době si Barbora Seidlová vybírá raději divadelní role. Nejlépe se cítí v autorském divadle Malé(h)ry.

Co o Báře nevíte

Bára je známá jako nezdolná optimistka s trochu odlišným pohledem na svět. Věří, že vše dobré i zlé si v životě způsobujeme sami. Velmi ráda cestuje (na Kostarice žije její sestra) a sportuje – hraje tenis, jezdí na kole i na koni a v zimě lyžuje. Vše nejraději se svým přítelem.

Málokdo také ví, že během studií na DAMU jí spolužák při tréninku historického šermu propíchl kordem ret, jazyk a částečně také horní patro. Vše se naštěstí rychle zahojilo a dnes není na Barčiné krásné tváři po úrazu ani památky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies