Samuraj.cz

Audrey Tautou není jen Amélie

Ivana Dachary

Jestli už vás nudí holky, co se jenom mihnou na plátně a už odhazují stud, zábrany a podprsenku, tak jste na správné adrese. Audrey točí i fotí o sto šest, ale přitom si uchovala cudnost i tajemnost. Horko těžko na ni najdete nějaký drb nebo hambatou fotku (a že jsme se snažili!). Prostě slušňačka. Ale to jí ještě dodává na přitažlivosti. A až se dovíte, kolik bere za film, tak se prostě beznadějně zamilujete.

Audrey není zrovna sdílná. Hlavně si hlídá soukromí. Takže vyhrabat na ni nějaké kompromitující materiály je skoro vyloučené. Ví se o ní, že její poslední vztah krachl v prosinci 2008. A od té doby ticho po pěšině. Bulvár taky vyčmuchal, že Audrey nepatří mezi nejchudší herečky. Už v roce 2008 si počítala víc než milion eur za film. V roce 2010 za Coco Chanel to bylo už 1,5 milionu eur. Zlé jazyky ale tvrdí, že se Audrey a její filmy studiím moc nerentují.

Když se řekne Audrey Tautou, vybaví se nám hlavně Amélie z Montmartru. Tohle sice nebyl její první film, ale v její kariéře znamenal zlom a otevřel jí dveře do světa. Tam taky Audrey směle vyrazila a jejím nejvýraznějším hollywoodským počinem byla Mistra šifra Leonarda, kde si zahrála agentku Sophii Neveu.

Letos v srpnu Audrey vyděsila Francouze, když anglický Telegraph oznámil konec její kariéry. Vzápětí následovala úleva, neboť herečka tuto informaci dementovala. A točí vesele dál. Na rok 2012 je připravena premiéra filmu Therese D. a mluví se o přípravě Pěny dní podle románu Borise Viana. Fanoušci, těšte se!

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.