Audrey Tautou není jen Amélie

Jestli už vás nudí holky, co se jenom mihnou na plátně a už odhazují stud, zábrany a podprsenku, tak jste na správné adrese. Audrey točí i fotí o sto šest, ale přitom si uchovala cudnost i tajemnost. Horko těžko na ni najdete nějaký drb nebo hambatou fotku (a že jsme se snažili!). Prostě slušňačka. Ale to jí ještě dodává na přitažlivosti. A až se dovíte, kolik bere za film, tak se prostě beznadějně zamilujete.

Francouzská herečka Audrey Tatu na své propagační fotografii

Audrey není zrovna sdílná. Hlavně si hlídá soukromí. Takže vyhrabat na ni nějaké kompromitující materiály je skoro vyloučené. Ví se o ní, že její poslední vztah krachl v prosinci 2008. A od té doby ticho po pěšině. Bulvár taky vyčmuchal, že Audrey nepatří mezi nejchudší herečky. Už v roce 2008 si počítala víc než milion eur za film. V roce 2010 za Coco Chanel to bylo už 1,5 milionu eur. Zlé jazyky ale tvrdí, že se Audrey a její filmy studiím moc nerentují.

Když se řekne Audrey Tautou, vybaví se nám hlavně Amélie z Montmartru. Tohle sice nebyl její první film, ale v její kariéře znamenal zlom a otevřel jí dveře do světa. Tam taky Audrey směle vyrazila a jejím nejvýraznějším hollywoodským počinem byla Mistra šifra Leonarda, kde si zahrála agentku Sophii Neveu.

Letos v srpnu Audrey vyděsila Francouze, když anglický Telegraph oznámil konec její kariéry. Vzápětí následovala úleva, neboť herečka tuto informaci dementovala. A točí vesele dál. Na rok 2012 je připravena premiéra filmu Therese D. a mluví se o přípravě Pěny dní podle románu Borise Viana. Fanoušci, těšte se!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies