Asijská superhvězda - Ai Shinozaki

Ai je majitelkou opravdu velkého poprsí. Škoda, že u nás se zatím nijak extra velké popularitě netěší. V Asii je tahle prsatá bruneta s roztomilým kukučem superhvězdou!

Fotografie ženy, která pózuje v modrém spodním prádle

noir-artist.blogspot.comAi patří mezi nejvyhledávanější modelky v Asii a proč asi Že by to bylo díky jejím krásným velkým, hnědým kukadlům To sotva! Její prsa tamním mužům doslova učarovaly a Ai vydělavají pěkné penízky. Nemusí ani ukazovat nahoře bez.

Super byznys

Představte si, že si koupíte DVD s kozatou modelkou, která se hodinu a půl nakrucuje někde v lese nebo na louce a to neodhodí ani vrchní ani dolní díl plavek či spodního prádla. No tak přesně tímhle se vnadná Ai živý. Chlapi z Asie na těchto DVD doslova ujíždějí a kupují kozatá DVD ve velkém. Zdá se, že Japonsko je zemí, kde je opravdu všechno možné.

Japonský mainstream!

Možná si už brzy uchylní kamarádi z Japonska budou moci koupit DVD, kde se Ai i nějak projeví. Konkrétně půjde o zpěv! Tahle japonečka se totiž vrhla do mainstreamu. No japonský mainstream si raději neumíme ani představit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies