Apokalypsa - I Love Techno

17.11.2006 se příznivci techna mohou těšit na další pokračování nejúspěšnější a největší brněnské halové techno party s názvem Apokalypsa. Na hlavní I Love Techno stage přijal pozvání žádaný Dj Marco Bailey, takže je na co se těšit.

Fotografie zachycující hraní z desek

Apokalypsa – důležité informace

Kdy: 17.11.2006
Kde: Boby Centrum, Brno
Od: 19:00 hodin

 

Kdo na Apokalypse vystoupí

 

  • Marco Bailey
  • Eric Sneo
  • Felix Kröcher
  • Viper XXL
  • Weichentechnikk live PA

Marco Bailey jako hvězda Apokalypsy

Na hlavní I Love Techno stage Apokalypsy přijal pozvání mistr belgického groovy soundu Marco Bailey. Je to mnohonásobně oceněný producent, hodně žádaný Dj a performátor v jedné osobě. Tento vyznavač techna bude na hlavním podiu prezentovat své hudební pojetí na téma I Love Techno.

Vodní stěna na Apokalypse

Apokalypsa – I Love techno má pro fanoušky techna novinku. Nejenže se můžete těšit na kombinaci plnobarevných laserů, ale hlavním jádrem lasershow bude obrovská vodní stěna, která bude umístěna nad Djem hlavního podia.

 

Vodní závoj bude mít pod sebou stejně velký bazén, ve kterém voda cirkuluje zpět nahoru. Do takto vytvořeného vodopádu bude mířit jeden z nejsilnějších laserů ve střední Evropě. Ten bude z vodní stěny vytvářet jakýsi laserový závoj a hlavní podklad pro videoprojektor napojený na dvacetimetrovou videoprojekci a dva videowally.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies