Samuraj.cz

Alena Šeredová v kalendáři Stock 2010

Kateřina Řehořová

Topmodelka Alena Šeredová nafotila exkluzivní kalendář pro firmu Stock. Pochojte se společně s námi její krásou.

 

Alena Šeredová se narodila 21.března 1978 v Praze. Původně chtěla být Alena letuškou, ovšem cesty osudu ji zavedly úplně jinam. V 15-ti letech fotila s velmi známým českým fotografem Jadranem Šetlíkem (což je pro modelky v tak útlém věku opravdová pocta). V 16-ti letech odletěla za prací do Řecka, o rok později do Itálie, která se ji stala po pár letech osudnou.

Alena Šeredová v Miss ČR, Miss Word

V roce 1998 se stala Alena první vicemiss České republiky. Ještě tentýž rok se umístila na čtvrtém místě v celosvětové soutěži krásy Miss World, což byl další velký úspěch v Alenině životě. Tento úspěch překonala až 30. září 2006 Taťána Kuchařová, která v 56. ročníku soutěže Miss World zvítězila a stala se tak první Češkou, která tuto prestižní soutěž vyhrála.

Pro zajímavost:

Alena Šeredová se často zapojuje do charitativních a sociálních aktivit. Pravidelně se účastní benefičních akcí v Itálii i dalších zemích EU.

Nejen modelka, ale i herečka

Alena se kromě modelingu, věnuje také herectví. Svou hereckou kariéru zahájila v roce 1999 rolí v jedné pražské komediální inscenaci. Poté vedla její umělecká kariéra do Itálie, kde účinkovala v pořadu Torno Sabato – La Lotteria. Díky tomuto pořadu se Alena dostala do podvědomí italské veřejnosti (v roce 2002 byla označena za objev italské televize).

V roce 2003 se Alena objevila v italské komedii Viděl jsem hvězdy (Ho visto le stelle), o rok později v komedii Zamilované Vánoce (Christmas in Love). Krom komedií a občasného účinkování na divadelních prknech, můžeme tuto sexy krásku pravidelně vídávat v reklamách věhlasných italských módních domů.

Ze soukromí Aleny Šeredové

V současné době žije Alena s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem zvaným "Gigi“, kterému porodila 28. prosince 2007syna Louise Thomase. Nyní je Alena v očekávání narození druhého potomka.

Pro zajímavost:

V Itálii se Alena několik let objevovala po boku idolu italských žen - Edoarda Costy. Alena a Edoard byli jedním z mediálně nejsledovanějších italských párů.

Nahá Alena Šeredová pro italský kalendář Max

To, že Alena nemá s nahotou problém, nám dokázala již několikrát. Nejslavnější fotky nahé Aleny Šeredové vznikly v roce 2005 pro italský kalendář Max. Fotografie z kalendáře naleznete v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Sexy Alena Šeredová v kalendáři Stock 2010

I když je Alena podruhé těhotná, nebránila se přijmout nabídku, pózovat pro exkluzivní kalendář firmy Stock. Focení probíhalo v Itálii pod taktovkou fotografa Stanislava Merhauta.Ochutnávku z kalendáře firmy Stock pro rok 2010 naleznete v naší fotogalerii.

Pro zajímavost:

V září bude Alena fotit ještě jeden kalendář pro firmu vyrábějící diamantové šperky.

Další sexy celebrity v kalendáři firmy Stock

V kalendáři firmy Stock pózovaly modelky Andrea Vránová, Iva Kubelková, Jitka Kocurová, Markéta Hrubešová, Simona Krainová či zpěvačka Helena Zeťová. Letošní kalendář zdobí fotografie sexy Jitky Čvančarové.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.