Akční hrdina nebo zákeřný padouch

Každý z nás si jistě pamatuje na doby, kdy jsme jako malé děti běhali kolem domu s napodobeninami pistolí či jiných zbraní a hráli si na policajty a padouchy nebo indiány a kovboje.  Proč tedy nyní trávíme veškerý svůj volný čas doma?

Fotografie vojáka se zbraní, který leží v trávě

 Více adrenalinu a zábavy než při sezení doma u televite zažijeme, pokud si zajdeme zastřílet z opravdové zbraně, čímž samozřejmě není myšleno střílení na ulici mezi nebohými občany! Ba naopak. Dnešní doba nabízí možnost pronajmutí nejrůznějších střeleckých drah či objektů, kde si můžeme zahrát s přáteli paintball nebo airsoft v terénu jako maskovaný útočník. Mluvíme o opravdové zábavě s maximálním adrenalinem.

voják se zbraní

V České republice registrujeme stovky objektů s nejrůznějšími překážkami, schovávačkami, střílnami a podobně, které se dají pronajmout ke strategickým hrám třeba právě na lupiče a policajty. Nesmíme však zapomenout na dobré vybavení, které nám mnohdy ušetří docela bolestivé zranění. Důležitou věcí je mít i z čeho střílet, a proto doporučujeme navštívit nějaký Army bazar s výběrem velkého množství zbraní. Sehnat se dá opravdu cokoliv od malorážních pistolí, střeliva, nožů, uniforem, maskáčů, příruček, knížek až po celé airsoftové vybavení, kde už záleží čistě na nás, jaké si vybereme. Takovéto bazary mají i svá fóra s informacemi o zkušenostech, zbraních nebo doporučeních dalších uživatelů.

V Army bazarech lze vše potřebné koupit oproti novému téměř za polovinu nebo můžeme o ceně smlouvat s majitelem. Dnes se dá zakoupit téměř vše, avšak je důležité mít na paměti, že u některých zbraní je potřeba vlastnit či si opatřit zbrojní průkaz. Jediné, co si člověk v Army bazaru nekoupí, jsou akční kamarádi, kteří by se s námi takovéto zábavy zúčastnili. 

Pokud již máme nakoupeno potřebné vybavení a sehnali jsme partu akčních lidí, nezbývá než si obléct maskáče a vyrazit do terénu zavzpomínat si na dětství při hře na akční hrdiny. Této zábavě se dnes nevyhýbají ani ženy, ale jako první rande to rozhodně nedoporučujeme. Nechcete jí přece hned na poprvé rozbrečet bolestí. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies