Africké sexuální praktiky

Když se řekne „sex“ a „Afrika“, představíme si vášnivé a smyslné černošky a nadprůměrně vyvinuté chlapy. Všichni jsou pořád nadržení, a když se zrovna nevěnují rituálním tancům, tak souloží. Trochu jsme zašmírovali a přinášíme pár informací, jak to vlastně s tím africkým sexem vypadá v reálu.

Fotografie zpěvačky Jaqee

Vášnivé černošky?

Australský sexuolog Oliver Davis, který studoval zvyky tzv. primitivních národů, tvrdí, že ano – Afričanky se podle něj vyznačují živočišným přístupem ke všem tělesným potřebám. V sexu se chovají pudově, proto v posteli (nebo spíš na rohoži) čekejte výbuch vášně, ale žádné velké experimenty. Jenže počítejte s tím, že v Africe je asi 150 států a miliarda obyvatel, takže přístup k sexu se liší podle náboženství, kmenových a místních zvyklostí.

S africkou muslimkou opatrně

Pokud si to s ní rozdáte, aniž byste ji předtím pojali za manželku, budete mít problém jak vy, tak hlavně ona – tahle jediná soulož ji může stát život. Zvlášť když má tu smůlu a otěhotní, takže o její „vině“ není pochyb (mohlo jít i o znásilnění, ale to pro tu chuděru nic nemění). Jedná se totiž o sex mimo manželství a na to jsou muslimové setsakra hákliví.

Taky sex s obřezanou ženou nemusí být žádné terno – jednak může nastat problém se samotnou penetrací, jednak budete mít co dělat, abyste ji přivedli k jakés takés extázi, záleží na typu obřízky a vašem postelovém nadání.

Černoši = skvělí milenci?

„Bílá Masajka“ alias Švýcarka Corinne Hofmannová sice ve svých autobiografických knihách sexuálními detaily moc nehýří, přesto ale něco naznačila. Třeba to, že jejímu švarnému Masajovi vůbec nevadilo, že nebyla obřezaná, nicméně před svým okolím tvrdil, že obřízku už podstoupila. Taky pohlavní styk probíhal přímočařeji, než byla zvyklá – žádné ocicmávání předem, žádná předehra, prostě se jelo na tři fáze – penetrace – kopulace – ejakulace. (Šikovná Corinne ale svého válečníka do tajů evropské předehry později zasvětila – a prý s úspěchem.)

A copakže stojí za tajemstvím větší nadrženosti černochů, tak oceňované evropskými turistkami? Neustálé přežvykování rostlinné drogy kátu. Černošský macho ho z papule nevyndá prakticky po celý den. Kát prý svými účinky „lehce dráždí smysly“, ale po jeho delším užívání pohlavní pud, který byl zpočátku zvýšený, klesá.

Suchý sex

Afričtí hoši ho preferují. Zatímco Evropan má po ruce připravený lubrikant, Afričan vyžaduje suchou, horkou a úzkou pochvu, to je prý to největší sexuální pošušňáníčko (pro něj, u partnerky dost pochybujeme).

Suchost pochvy „vyrobí“ bylinné odvary, zásypy, pudry nebo přírodní tampony.

A co kondom?

To je při suchém sexu problém. Ale Afričan ho prostě vyřeší tak, že kondom nepoužije. A to často ani při styku s prostitutkou. Ty je samozřejmě svým klientům nabízejí, ale vidina většího výdělku (v lepším případě) nebo pár ran pěstí a pistole přitisknutá ke spánku (v horším případě) jejich názor rychle změní. Výsledek – Afrika je kontinent nejvíce zamořený AIDS.

AIDS a sex

I tady si Afričané vědí rady a znají lék: uzdraví je sex s pannou. Následky si asi každý domyslí sám - znásilňování často i dětí je na denním pořádku a AIDS se vesele šíří dál.

Sexuální násilí

Když se bavíme o Africe, nejde nezmínit znásilňování. Bez přehánění se dá tvrdit, že jsou země, kde prakticky není žena, která by nebyla znásilněna. Takové Kongo s vleklou občanskou válkou, kde je přepadávání vesnic, rabování a znásilňování i předškolních dětí na denním pořádku, je toho jasným důkazem. Velký počet znásilnění ale vykazuje i „civilizovaná“ JAR.

Cena panenství

Na různých místech v Africe se rozhodli vzít prevenci AIDS do svých rukou a provádějí test panenství. Výsledek testu může ovlivnit život celé rodiny. Pokud je dívka po testování prohlášena pannou, je to pro rodinu čest. V opačném případě musí otec dívky zaplatit pokutu za „pošpinění“ komunity.

Různé kmeny, různé sexuální tradice

Jsou kmeny, kde je panenství spíš na obtíž a dívky si mohou do speciálních chýší zvát chlapce podle svého výběru. Mezi puberťačkami prakticky nenajdete žádnou pannu. Jiný kmen zase dívky defloruje k tomu speciálně určeným nástrojem ze zvířecího rohu nebo parohu. A zatímco velká část Afriky řeší ženskou obřízku, u afrického kmene Venda si dívky musí vytahováním zvětšit malé stydké pysky a klitoris.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies