Adriana Lima: Best of Spodní Prádlo

Máte rádi exotiku? Máme pro vás výběr toho nejlepšího a zároveň  nejnovějšího z dílny brazilské modelky Adriany Lima. Tento Victoriin Andílek má na kontě snad tisíce vzrušujících fotek ve spodním prádle... Chcete vidět více?

Fotografie ženy pózující ve spodním prádle

Představujeme vám dalšího Viktoriina Andílka! Tentokrát jsme svlékli exotickou krásku, modelku s dávno profláknutou tváří: Adrianu Lima. Opět máte pánové smůlu, Adriana je už nějaký ten rok vdaná za srbského hráče NBA, Marka Jariče. V roce 2009 se jim narodila dcera a 2010 už byla Adriana zpět v plné formě.

Zdroj: hotcelebshome.com

Odkud ji znáte

Kromě prezentace stovek a stovek kusů spodního prádla (je tváří Victoria's Secret už od roku 2000) si ji můžete pamatovat z televizních spotů a billboardů říkajícíh "možná se tak narodila, možná je to Maybelline". Na konci roku 2010 se stala hrdou nositelkou Fantasy Bra, podprsenky vyrobené z diamantů, safírů a topazů. Taky chcete pořídit přítelkyni prádýlko za 2 miliony dolarů Proč ne, stačí se poptat u Victoria's Secret...

Co u Adriany Lima nového

Všeobecně vzato je to jedna z neskandálních celebrit, takže nás žádné zábavné fotky z večírku nečekají. Po porodu dcery Valentiny se dostala raz dva do formy a pokračuje v prezentování Viktoriina prádla.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies