Adela Banášová – moderátorský klenot ze Slovenska

Slováci to fakt vychytali. Vídeň a Budapešť mají za humny, v telce jim rapuje Rytmus a k tomu popíjejí žinčicu. A hlavně se jim tu urodilo moderátorské zjevení jménem Adela Banášová. Pokud od ženských vyžadujete třeba i vtip, inteligenci a charisma a nestačí vám jenom naditá podprda a líbivý ksichtík, jste na správné adrese.

Slovenská moderátorka Adéla Banášová na své propagační fotografii

Tatínkova holčička

Adela se narodila před 31 lety v rodině diplomata a poslance Jozefa Banáše, který je na Slovensku docela profláknutý. Taková diplomatická famílie má svoje výhody: Adela poznala východní Německo a Rakousko, naučila se německy, na druhou stranu byly její úspěchy přičítány papínkovi a nevyhnula se jí ani šikana v německé školce. Výchovu měla přísnou - dívat se jen tak na telku byla ztráta času a do obchodu se chodilo, až když bylo tričko děravé nebo boty ošoupané. Prostě nóbl socka. V rakouské škole ji považovali za uprchlici z Ázerbajdžánu a spolužáci jí nosili staré oblečení. (To už jí dnes ale neposílejte, Adela se od té doby postavila na vlastní nohy.)

Vzhůru ke slávě

Začala v 16 jako moderátorka v rádiu Fun. Vyhrála konkurz, na který přišlo 500 lidí, takže něco v sobě ta holka přece jenom má. Později se objevila v humoristickém pořadu TV Markíza Sedem s. r.o. Pak to přišlo: tři série Slovensko hľadá Superstar ji vyšouply mezi moderátorskou elitu Slovenska. Další metou bylo moderování dvou ročníků soutěže Let’s Dance. Ve třetím už neodolala a sama vtrhla na parket. Mimo jiné z toho vzešel románek s jejím tehdejším tanečníkem, o kterém nás bulvár zevrubně informoval. No a pak si střihla (tentokrát jako porotkyně) Slovensko má talent.

Modelkovské intermezzo

Adela mohla skončit i jako modelka. V 16 se dostala do soutěže Elite Model Look, kde se probojovala do finále, ani nevěděla jak. Adela si je vědoma toho, že není plakátovou krasavicí, a kariéra modelky jí byla spíš volná. Moudře se proto rozhodla směrovat své snažení moderátorským směrem.

Adela v Česku

Český divák ji poprvé zaregistroval po boku afektovaného Dády Gondíka roku 2006 v Testu národa. V roce 2009 vybuchla bomba jménem Česko-slovenská Superstar a moderátorská dvojka Banášová – Mareš bavila možná víc než výkony soutěžících, po kterých už dnes neštěkne ani pes. V roce 2010 seděla v porotě česko-slovenské televizní show Talentmania.

Její silné zbraně

Umí se ptát. A bacha, umí i poslouchat. Je vtipná, ale ne prvoplánově buranská, její humor je sofistikovanější, ale zas ne tolik, aby mu divák nerozuměl. Je empatická, pohotová, spontánní. Má IQ, za které by se nemusel stydět ani chlap s diplomem. A dobře se na ni dívá, i když ona sama si dělá srandu ze svého přerostlého frňáku a plochého hrudníku. Ale v záplavě úhledných krasavic, kde nic nepřečuhuje a nic nechybí, je to její silná zbraň. A to, že ještě nezamířila pod kudlu, aby tyto své „nedostatky“ napravila, jenom dokazuje, že je osobnost. Adelo, kdybys nedejbože chtěla na sobě něco měnit, zklameš tisíce svých fanoušků!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies