Aby firma fungovala

Máte malou či trochu větší firmu? A jak se perete se účetnictvím? Že raději někomu zaplatíte, ať to udělá za vás? No to je také řešení, ale co trochu ušetřit a zkusit se do toho ponořit na vlastní pěst? Možná to nebude úplně špatná volba. 

Fotografie grafu se stoupající křivkou

Dokonalý přehled

Pane šéf, chcete mít svou firmu pěkně pod dohledem Vědět kde se co šustne, jak se hýbe trh V tom případě vám můžeme doporučit podnikový informační systém pro středně velké společnosti. Co je na tom tak dobrého Tak pozorně čtěte. Helios Orange je technologicky vyspělý informační a ekonomický systém. Tahle šikovná technologie vyšvihne na jedničku všechny běžné i vysoce specializované firemní procesy. Dostanete dokonalé informace a podnikatelaktuální přehled o situaci na trhu i uvnitř podniku. Zároveň zefektivníte provoz, snížíte náklady a budete moci nejen vy, ale celý podnik účinně komunikovat. 

Něco pro živnostníky

Patříte mezi živnostníky, malé či střední firmy Tak to tady pro vás také něco máme, jde o ekonomický a účetní software Helios RED. S tímto programem se můžete přesvědčit, jak je to jednoduché. Externí účetní, která vás stojí peníze už nebudete potřebovat. Helios RED ví jak vyřešit daňovou evidenci nebo účetnictví. Vyzná se také v personalistice, ve mzdách, majetku, skladovém hospodářství, prodejních a nákupních objednávkách, pokladním prodeji a manažerském vyhodnocování. Software je cenově dostupný snad pro každého podnikatele. Jeho instalace je velice snadná. Můžete očekávat pravidelnou inovaci systému, nadstandardní péči a možnost tvorby vlastních sestav a formulářů. 

Nejste žádný troškař

Vaše firma nepatří mezi malé a dokonce ani mezi ty střední Jde spíše o takový podnikatelský kolos Helios myslel i na vás a to s podnikovým informačním systémem pro velké společnosti Helios GREEN. Jde o ERP systém, který je na míru vyvořen pro velké a středně velké společnosti. Součástí systému je i CRM či Business Intelligence. Helios Green obsahuje specializované moduly, které tvoří oborová řešení. S tímto systémem se budete ve světě vaší velké společnosti dobře orientovat. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies