5 adrenalinových hitů léta 2014

Léto je ideální období pro zkoušení nových a netradičních sportů. Jestli vás láká dobrodružství a nechce se vám kvůli němu jezdit do zahraničí sjíždět divokou řeku nebo se prodírat pralesem, vyberte si z nabídky českých adrenalinových zážitků v agentuře ESENNCE.cz.

Fotografie dvou větroňů v oblacích

Flyboardingový výskok muže1) Flyboarding

Čestně na prvním místě uvádíme adrenalinový hit jménem flyboarding. Objevil se loni jako blesk z čistého nebe a ihned se stal populárním po celém světě. A nejinak tomu je i v České republice. Netradiční sport si můžete vyzkoušet například ve Vraném nad Vltavou. A co vás čeká? Vodními tryskami poháněný postroj vás vynese nad vodní hladinu a umožní vám zkusit akrobatické kousky, létání i plavání.

 

Dva lidé skákající tandem2) Tandemový seskok

Stále oblíbená klasika na poli adrenalinových zážitků. Seskok s padákem z letadla v cca 4km výšce vžene adrenalin do krve i tomu největšímu flegmatikovi. Pokud se na něj sami necítíte, dopřejte adrenalin někomu ze svých blízkých. Tandemový seskok je spolu s pivními lázněmi nejčastěji věnovaný dárek k padesátinám.

 

Jachta plující po moři3) Jachting a plachtění

Ne každý má v garáži vedle auta zaparkovanou i jachtu, ale úplně každý se jachtařem může stát alespoň na chvíli. Jachtu nebo plachetnici si můžete pronajmout nebo se zúčastnit kurzu pod odborným vedením. Není nad dobrodružnou plavbu v horkém létě, kdy se můžete kdykoliv zchladit jediným krokem z paluby.

 

Větroň letící oblohou4) Akrobatický let větroněm

Let větroněm není nuda! Obzvlášť pokud zvolíte let akrobatický. Klidné a romantické plachtění se rázem změní v adrenalinovou akci. Do výšky asi 1,2 km váš letoun vytáhne aerovlek a potom vám pilot předvede, jaké kousky.

 

Dvě osoby jedoucí na čtyřkolkách5) Terénní jízda na čtyřkolkách

Aby byl požitek z jízdy na čtyřkolce maximální, je potřeba zvolit správnou terénní cestu. Vsaďte na zkušené a vydejte se na dobrodružnou projížďku na čtyřkolkách s instruktorem. Můžete si zvolit několik lokalit: Krkonoše, Příbram, Jihlava, Valašsko… všechny stojí za to! 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies