4 otravné věci, které na ženách nesnášíte

I ženám vadí některé věci, které děláte vy - muži. Určitě se také najde pár věcí, které vám na partnerce vadí. Čím vás ženy nejvíce štvou? Většina žen se snadno urazí. Kritiku berou příliš osobně a mnohdy ji vnímají jako útok. Někdy zcela postačí, když jim taktně naznačíte, co vám vadí.

svádění

 

Chce s vámi trávit každou volnou minutu

 

Některé ženy to vidí až příliš romanticky. Láska není o tom, trávit veškerý čas se svým partnerem. To, že jsou partneři spolu od rána do večera, patří leda tak do romantických filmů či knihy. V reálném světě to nemůže nikdy fungovat. Možná jen na začátku vztahu, ale nikdy to nevydrží navěky. Každý potřebuje svůj volný čas, aby se mohl věnovat svým zájmům, přátelům, rodině nebo jen sám sobě. Vaše partnerka si také ráda zajde s přítelkyněmi na nákup či jen tak na kávu, tak proč byste i vy neměl mít nárok na trochu volného času?

 

Neutichající mluvení

 

Znáte to. Doma si chcete odpočinout po práci, toužíte jen po klidu a tichu a partnerka ne a ne přestat mluvit. Zdá se, že se ani kolikrát nepotřebuje nadechnout. Vypráví vám jeden příběh za druhým a jelikož mezi nimi nedělá přestávky, po chvilce už nevíte, o kom nebo o čem vlastně mluví. Pokud toho máte za celý den v práci opravdu dost, tak partnerku poproste, jestli vám to nemůže říct jindy, že si potřebujete chvilku oddechnout. Nebo prostě navrhněte, aby vás vždy nechala po práci odpočinout třeba na hodinku a pak, že si spolu popovídáte a že ji budete i lépe vnímat.

 

Je příliš nalíčená

 

Pokud se vám nelíbí, že je vaše partnerka “zmalovaná” jako velikonoční vajíčko, tak jí to prostě na rovinu řekněte. Ale měli byste jí to říct citlivěji, než použít přirovnání k velikonočnímu vajíčku či něčemu horšímu. Řekněte jí, že se vám líbí, když je nalíčená jen tak jemně (decentně) - jen zvýrazněné oči nebo rty. Řekněte jí, že pro vás je pořád krásná, i když je nenalíčená.

 

Pořád ty stejné otázky

 

Ptá se vás partnerka, jestli ji ještě pořád milujete? Ujišťuje se, jestli se vám pořád líbí, jestli vám na ni záleží a zda jste spolu šťastní? Prostě jim nedochází, že kdybyste s nimi opravdu nechtěli být, tak s nimi jednoduše nejste. Těmto otázkám se bohužel nevyhnete. V tomto případě radíme dostatek trpělivosti. Ženy to nemyslí nijak špatně. A pokud takové ujištění nechtějí pořád, dá se to určitě vydržet.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies