3 sexuální polohy začínající na písmeno A

Existuje obrovské množství sexuálních poloh, ale určitě jste je ještě nevyzkoušeli všechny. Každému se v sexu líbí něco jiného, takže možná objevíte i polohy, které pro vás či partnerku nebudou nijak lákavé. Pokud se jednomu z vás nebude poloha líbit, tak ji prostě nezkoušejte. Vždy musí souhlasit oba.

Fotografie nahé blondýny na posteli

 

Akrobatka

 

Pro tuto polohu musí být vaše partnerka opravdu flexibilní. Partnerka je vám vydána napospas. Máte spoustu prostoru, který můžete využít pro stimulaci jejího zázračného bodu G. Poloha je vhodná i pro ty, kteří milují anální sex. Muž si lehne na záda, žena si klekne a nasedne na partnera tváří od něj. Pak se žena pomalu spustí dozadu, až se zády opře o partnera. Její kolena by ale měla zůstat na posteli, takže se musí jen prohnout v zádech.

 

Klidně můžete partnerce pomoci tak, že jí dovolíte, aby se zády opřela o vaše ruce. Pro ženu bude těžké udržet se v této poloze a zároveň se i hýbat. Proto se může alespoň jednou rukou opírat o postel. V této poloze si mohou ženy dráždit klitoris i samy. Muži musí odvést většinu práce. Neustále musíte přidržovat partnerku, zatímco budete tvrdě přirážet. K dráždění onoho bodu G by mělo docházet při pohybech nahoru a dolů. Máte také neomezený přístup k ňadrům, tak toho využijte.

 

Amazonka

 

K této poloze budete potřebovat židli. Muž si na tu židli sedne a žena nasedne na něj tváří v tvář. Žena by se měla dotýkat země pouze špičkami nohou. Oba můžete mít kontrolu. Může ji mít žena, která má vynikající příležitost to pořádně rozjet. Žena by s měla hýbat smyslně a divoce jako pravá Amazonka. Nebo kontrolu převezme muž a to tím způsobem, že partnerku chytne za zadek a určuje všechny pohyby.

 

Anál

 

Anální sex určitě znáte. Muže vzrušuje především to, že je anální svěrač mnohem více těsnější a sevřenější. Čím je těsnější, tím jsou prožitky intenzivnější. Pro ženy je tento pocit také dráždivý, neboť mají tenkou přepážku mezi pochvou a konečníkem. Některé partnerky mohou mít i anální orgasmus. Anální sex vyžaduje dostatečné zvlhčení, jinak můžete partnerku snadno zranit. Proto vždy mějte po ruce lubrikační gel.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies