10 nejlepších party světa

V dnešním článku Vám představíme ty nejdivočejší pařby z celého světa, jenž překonají všechny Vaše představy. Pokud se náhodou hodláte vydat na dovolenou do některé z „párty zemí“, pak si to rozplánujte tak, ať se stanete nadšeným návštěvníkem této ojedinělé události.

Detailní záběr na spoře oděnou dívku účastnící se festivalu v Rio de Janeiro

Thajské oslavy buddhistického Nového roku, to je Sonkran

Vodní párty, jak ji lze přezdívat z důvodu nekonečných záplav vody, kterou na sebe Thajci všude na ulicích cákají z vodních pistolí, balónků, kbelíků, stříkaček… A nikoho neberou na milost. Takže při návštěvě Bangkoku, kde se oslava odehrává ve dnech 13. - 15. dubna, nechejte veškeré doklady, peníze, fotoaparáty, průvodce a vše, čemu může voda uškodit doma. A na co nesmíte zapomenout? Přece na plavky a ručník sebou!

Loučení s Ibizou v doprovodu opálených krásek

Jedná se o každoroční závěrečný konec sezóny nočního života na nejznámějším evropském ostrově proslulých pařeb – na Ibize. Tato událost připadá na 16. - 23. září ve Španělsku. Na ní se sejdou jedni z nejlepších světových klubů a DJs, jenž vám připraví nejšílenější týden z celého roku.

Letní svátek slunovratu ve Finsku

První sobotu mezi 20. - 26. červnem se již od předkřesťanských dob slaví Svátek zvaný Johannus . Skandinávci přikládají slunovratu mnohem větší význam než my, protože u nich jsou zimy dlouhé a temné. A proto se v nejdelším dnu v roce zahání zlí zimní duchové. A jak tato ceremonie probíhá? Jednoduše - člověk se opije do bezvědomí a křepčí u obrovského ohně, který posléze přeskakuje. Čili lékaři a policisté v tento den mají o práci postaráno. Rozhodnete-li se prožít tento svátek společně s Finy, vezměte si sebou z domu lák z okurek a brufen.

Největší pivní festival v Mnichově

Během této akce si Němci prolévají hrdlem miliony litrů piva a snědí tuny bílých klobás se zelím. Kromě tradičních druhů piv, se každý rok točí i pěnivý speciál s názvem Spaten Oktoberfest. Jste milovníkem tohoto zlatého moku? Pak si připravte močový měchýř z oceli na období od 16. září do 3. října.

Brazilský karneval v Salvadoru

Turisté sice jezdí do Ria, ale tohle je pravý brazilsko-pohanský Carnaval. Podle Guinnessovy knihy rekordů je to taky největší pouliční party na světě. Během něj si město vyhradí 24 km ulic k šestidennímu veselí (v období 23. - 28.února) dvou milionů flamendrů. Zde si můžete tělo na tělo zatancovat s polonahými kráskami z celé Jižní Ameriky a popíjet domácí kořalku Cachacu, ve srovnání s níž je Tequila lehkou šťávičkou.

Noc se sklenicí Sangrie

Svátek Las Fallas je pravým důkazem toho, že všichni Španělé jsou ve skrytu duše pyromani. Obyvatelé Valencie celý rok vytvářejí propracované kašírované sochy politiků a komiksových postav, jenž od 15. - 19. března podpálí a pořádně se u toho opijí sangrií.

Do nejoblíbenější desítky můžeme uvést mejdan v Indii zvaný Holi, který slaví příchod jara, nebo Carnival – nezřízený pouliční mejdan v bývalé karibské atletické velmoci Trinidad. Tobago je stejný rituál Pohanů, jaký se slaví v Brazilii. Dále můžeme uvést Hoghmanay , což je edinburghské pojetí oslavy Silvestra aneb procházka po zmrzlých zvratcích. A jako poslední zmiňujeme Hora la prislop, neboli rumunský způsob zábavy v rytmu folklóru, který je neobyčejně zajímavou zkušeností.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies