Renáta Czadernová – sexy zprávařka

Málokdo si dokáže jít za svým tak jako mladá moderátorka nováckých zpráv Renáta Czadernová. V podstatě již od gymnázia vedly všechny její kroky k moderátorskému křeslu.

Televizní moderátorka Renáta Czadernová na své propagační fotografii

Kariéra krok za krokem 

Renáta se narodila druhý den v lednu v roce 1985 ve Frýdku – Místku, odmaturovala ale v Ostravě. Již na gymnáziu pracovala pro Týdeník Ostrava a později také jako asistentka v pořadu Bludiště a Tak neváhej a toč! V roce 2004 absolvovala stáž ve zpravodajství ČT. O dva roky později se stala druhou vicemiss ČR 2006 a krátce na to nastoupila do televize Prima jako redaktorka pořadu Extra. Nyní moderuje nejledovanější televizní relaci u nás - televizní noviny na Nově. A aby toho nebylo málo, studuje ještě na Univerzitě Karlově.

Co o Renátě Czadernové možná nevíte

Média mají přednost

Ačkoliv se Renáta zúčastnila soutěže Miss ČR, modelingu se věnuje jen výjimečně – např. při focení do časopisů nebo novin v rámci rozhovoru. Do soutěže krásy se přihlásila z ryze praktických důvodů – jako studentce jí velmi pomohl byt v Praze na rok zdarma a k zahození nebyly ani známosti, ke kterým by se normálně jinak nedostala. Tedy ne modeling, ale práce v médiích u ní vždy byly na prvním místě.

Je po operaci

Málokdo ví, že má za sebou Renáta Czadernová operaci, která jí pozitivně změnila život. Nejedná se však o žádnou z estetických úprav plastické chirurgie. Na oční klinice nedávno podstoupila zákrok, díky kterému již nemusí nosit brýle. Operace byla téměř bezbolestná a tak jí Renáta může doporučit všem, kteří mají podobný problém.

Má přítele. Bohužel.

Více než pět let chodí s přítelem Davidem. Seznámili se na stáži v ostravské televizi, kde David pracoval jako kameraman. Nyní žijí oba v Praze.

Místo večírku raději na pivo

Renáta Czadernová rozhodně není královnou večírků. Raději si zajde na pivo se svými přáteli. Nemá ráda afektované lidi, kteří si na něco hrají a snaží se být sama sebou. Další bod k dobru za její skromnost!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 6 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies