Ivana Chýlková je sexy i po čtyřicítce

Česká filmová a divadelní herečka a také životní partnerka známého moderátora Jana Krause, za svůj život ztvárnila již mnoho úspěšných i méně úspěšných rolí. Fakt, že je Ivaně přes čtyřicet let, jí na kráse a sexappealu rozhodně neubírá. Ostatně, přesvědčte se o tom sami v naší fotogalerii.

Ze života Ivany Chýlkové

Ivana se narodila 27. září 1963 ve Frýdku - Místku. Absolvovala Státní konzervatoř v Ostravě, poté byla přijata na katedru herectví Divadelní fakulty AMU v Praze, kterou úspěšně dostudovala v roce 1985. 3 roky působila v Činoherním studiu v Ústí nad Labem hrála, poté 2 roky v Divadle Na zábradlí. Od roku 1993 je členkou pražského Činoherního klubu.

Divadelní a filmová kariéra

Krom hraní na divadelních prknech, Ivana sem tam zavítá i do filmového světa. Její první filmovou rolí byla méně známá komedie Samorost, na kterou navázala rolí jednou z mnoha mladých dívek stárnoucího Don Juana v komedii Faunovo velmi pozdní odpoledne. Mezi její nejlepší filmové role patří zakřiknutá medička Dana z Času sluhů, Olga Hakunděková v úspěšné komedii Milana Šteindlera - Díky za každé nové ráno. Její herecký výkon v této komedii byl oceněn Českým lvem. V roce 1993 si zahrála v úspěšné komedii Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Za roli v seriálu Přítelkyně z domu smutku (1994) byla oceněna Velkou zlatou cenou na televizním festivalu v Cannes. V roce 2005 se Ivana Chýlková objevila na televizní obrazovce v seriálu On je žena! Objevila se také v seriálu Soukromé pasti a v seriálu Gympl, kde si zahrála manželku Jana Krause, se kterým žije i ve skutečném životě.

Ze soukromí Ivany Chýlkové

Ivana Chýlková je bývalou manželkou herce Karla Rodena (který byl jejím spolužákem na DAMU). Od jejich rozchodu (v 90. letech) se jejím životním partnerem stal známý moderátor Jan Kraus, se kterým má syna Jáchyma (narodil se v roce 1998).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies