Hana Reinders (Mašlíková)

Hana se narodila 18. května roku 1982 v Teplicích (Česká republika). Svůj talent se rozhodla zúročit v oblasti modelingu.

Hana Mašlíková v koženém sexy outfitu

 

Znali se jen 2 roky a rozhodli se, že chtějí svou lásku zpečetit

 

André požádal Hanku o ruku na dovolené, kterou si užívali v Dominikánské republice. Proběhla, jak už jste si jistě sami domysleli, romantická žádost na pláži. Upřímně, myslíme si, že taková žádost obměkčí srdce téměř každé ženy. Není proto divu, že souhlasila.

 

Avšak než vyslovila to důležité slůvko, byla tak překvapená, že ji nenapadla ta správná slova a řekla: “Nevím, co na to říct…”. Měla prý jasno o tom, že si ho chce vzít, protože ho nejen miluje, ale jsou si navíc i souzení. 

 

Ve vztahu to brali pěkně postupně. Nejprve si zařídili společné bydlení, poté proběhly zásnuby a pak konečně i samotná svatba. Jeden ze svatebních darů byl i zapůjčený fríský kůň a měsíčního bílého lvíčka. S nimi vytvořili opravdu dechberoucí svatební fotografie.

 

27. srpna 2016 se Hanka provdala za Andrého Reinderse

 

Po 3 letech vzájemně vyslovili ono kouzelné “ano”. André Reinders je trenér a bývalý vrcholový zápasník MMA. Svatba se konala v resortu u Benešova, nedaleko Prahy. Hance se tento den podařil utajit, takže byla přítomna jen rodina a nejbližší přátelé. Celkem jich bylo kolem 65 lidí. Požádala totiž všechny pozvané, aby nic nevyzradili médiím. A všichni to očividně dodrželi. A tak jim bylo dopřáno oslavit své manželství bez pozornosti médií.

 

Hanka se dala do boje proti psím množírnám

 

Pokud si chcete koupit pejska bez PP (průkazů), podporujete tím psí množírny a tedy i podvodné chovatele. Ačkoli si to mnozí z vás možná ani neuvědomují, koupí pejska bez PP, podporujete bezohledné týrání nevinných tvorů, jen kvůli naší touze po pejskovi určitého plemene bez průkazů o jeho původu.

 

Tím se stáváte spolupachatelem, jenž zavírá oči před tím, co si museli tito nebozí tvorečkové vytrpět. V případě, že nepotřebujete pejska s PP, volte raději pejska či jiné zvířátko z útulku. Tam je spousta zvířátek, kteří nechtějí nic víc, než lásku a domov.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies